https://hittakreditkortet.se/wp-content/uploads/2022/07/hero_tmp_blur-scaled.webp

Spärra kreditkort

Vid ett bortkommet kreditkort, stulet eller borttappat, behöver du spärra kortet omgående. Risken är att kort-ägaren kan bli av med sina pengar om kortet inte spärras. Först när kreditkortet har blivit spärrat går det inte längre att bruka kortet.

Tillvägagångssättet för att spärra ett kreditkort skiljer sig inte mycket mellan banken och kreditkortsutgivaren. Den enda skillnaden är att storbankerna erbjuder flera alternativ. Nedan guidar vi dig genom processen hur du spärrar ett kreditkort.

Högst säkerhet 2024

Re:member Flex

I dagsläget anser vi på Hitta Kreditkortet att Re:member Flex har det bästa kreditkortet.

Räkneexempel: Effektiv ränta 21,55 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2024-01-01)

Till ansökan

Kreditkort med hög säkerhet

Nedan presenterar vi några av kreditkorten med högst säkerhet på marknaden idag. Fördelen med ett kreditkort framför ett traditionellt bankkort är att om det värsta skulle hända och du utsätts för skimming, så bär banken hela kreditrisken såvida du inte agerat uppenbart oförsiktigt med ditt kreditkort.

Re:member Flex

Årsavgift0 kr

Ränta9,74% - 28,74%

Re:member flex rankar vi som det bästa kreditkorten för 2024. Kreditkortet har ingen årsavgift, rabatt i över 300 e-butiker och har en flexibel individuell ränta. Du som tecknar ett kreditkort har även möjligheten till två betalningsfria månader per år. Re:member har även satsar mycket på säkerheten och är ett av de kort med lägst risk för att utsättas för skimming.

KreditgränsUpp till 120 000 kr
Räntefria dagarUpp till 56 dagar
Bank Norwegian

Årsavgift0 kr

Ränta21,99 %

Norwegian kreditkort är också väldigt populär på marknaden. Med detta kreditkort kan du se framemot ett gratis kreditkort med mycket bra bonussystem. Vidare ingår även reseförsäkring och avbeställningsskydd. Vi rankar detta som det bästa kreditkortet på resan för 2024. Vidare är det även räntefritt i 45 dagar.

KreditgränsUpp till 150 000 kr
Räntefria dagar45 dagar
Collector Bank Easycard

Årsavgift290 kr

Ränta19,95 %

Easycard ges också ut av Collector Bank. Detta kreditkort har en något lägre kredit på 30 000 kr och en årsavgift på 290 kr. Fördelen med detta kreditkort är att din reseförsäkring ingår och du erhåller rabatter via Meniga Rewards. Vidare kan du välja en låg kreditgräns på 5000 kr vilket är en förd

KreditgränsUpp till 30 000 kr
Räntefria dagar56 dagar
Collector Bank Easyliving

Årsavgift195 kr

Ränta17,25 %

Easyliving är ett kreditkort som är mycket uppskattat bland konsumenterna. Några av fördelarna är att de har ingen årsavgift om du använder koden ”COLLEASY”, inget valutapåslag utomlands. Kreditkortet ges ut av en välkänd aktör, nämligen Collector Bank. Därför kan du njuta av alla fördelar som de erbjuder.

KreditgränsUpp till 100 000 kr
Räntefria dagar56 dagar
Komplett Bank Mastercard

Årsavgift0 kr

Ränta21,40 %

Komplett Kreditkort är rankat som det bästa kreditkortet med bonus. Du har 1-4 % bonus på alla köp. Vidare är alla varuköp räntefria upp till 50 dagar och försäkringar är till och med inkluderade direkt på kortet.

Kreditgräns100 000 kr
Räntefria dagar50 dagar
Resurs bank Resurs Gold

Årsavgift245 kr

Ränta12,36 %

Supreme Card Gold är ett populärt kreditkort som ger dig bonus på det du handlar, de erbjuder dessutom sex månader räntefri delbetalning. Slutligen är det en av få kreditkort som erbjuder 150 000 kr som högst kredit.

Kreditgräns150 000 kr
Räntefria dagar60 dagar
Resurs bank Resurs Classic

Årsavgift0 kr

Ränta4,15 %

Fördelen med detta kreditkort är att de har en hög beviljande grad. Har du tidigare haft ekonomiska bekymmer kan detta vara ett bra alternativ för dig. Vidare har de också hela två månader räntefritt.

Kreditgräns30 000 kr
Räntefria dagar60 dagar
Marginalen Gold

Årsavgift0 kr

Ränta16,90 %

Marginalen Gold är ett kreditkort som passar många. Första årets årsavgift bjuder Marginalen Bank på. Vidare har du alltid försäkringar både när du reser och shoppar. Det med kombinationen av deras återbetalningstider, gör detta kreditkort till en favorit hos många.

Kreditgräns100 000 kr
Räntefria dagar50 dagar
Marginalen Traveller

Årsavgift0 kr

Ränta16,90 %

Marginalen Traveller är ett annat kreditkort från Marginalen Bank. Gillar du att resa kommer du älska detta kreditkort. Detta kreditkort har två betalningsfria månader per år. Vidare erhåller du poäng på varje köp du gör med kreditkortet. Därefter kan du använda dessa poäng för att boka flygbiljetter, hotell, hyrbil eller andra upplevelser.

Kreditgräns100 000 kr
Räntefria dagar50 dagar