Marginalen traveller

Marginalen Traveller

3.5 av 5

Vi på Hitta Kreditkortet anser att Marginalen Traveller är ett otroligt bra kreditkort med förmåner på resor och cashback på utvalda butiker, samt får du poäng på alla köp med kortet. Ett otroligt bra resekort och generellt kreditkort överlag. Med bra räntor, förmåner och betalningsfria månader!

Årsavgift0 kr

Ränta16,90 %

Kreditgräns100 000 kr

Uttagsavgift3,00 % (lägst 35 kr)

Valutapåslag1,65 %

Räntefria dagar50 dagar

Vårt betyg

3.5 av 5
Till ansökan

Marginalen Traveller förmåner

Marginalen Traveller har goda förmåner som gör kreditkortet till ett otroligt bra kreditkort. Du får bonus på allt du handlar med Marginalen Traveller kreditkortet som du kan användas till att betala resor, upplevelser eller andra reserelaterade saker, exempelvis; Resväskor från Samsonite eller upplevelsepresenter från Liveit. Detta är ett förmånligt kreditkort som går under genren av resekort, men till skillnad från andra resekort så är du med Marginalen Traveller inte bunden till att spendera dina poäng på flygbiljetter utan kan istället spendera de på tåg och flyg eller till och med upplevelser som vi nämnt innan.

Förutom detta så får du även återbäring på dina köp genom att koppla ditt kort till deras återbäring app och du kan få cashback på alla dina köp genom deras app. Då får du alltså både bonuspoäng och återbäring vilket resulterar i att du sparar mycket pengar i längden.

Marginalen Traveller försäkringar

Marginalen Traveller har reseförsäkringar för alla dina resor, detta resekort presterar precis som ett resekort ska göra och ser till att du är säker när du är ute i världen.

Du får i deras reseförsäkring med följande:

  • Avbeställningsskydd
  • Resestartskydd
  • Bagageförsening
  • Försening av allmänt färdmedel
  • Missat anslutningsflyg
  • Självriskskydd
  • Självriskeliminering hyrbil

Marginalen traveller recension

Marginalen Traveler passar dig som gillar att resa och dessutom handlar en del online. Marginalen Traveller erbjuder dig en bra kombination av rabatter, återbäring och poäng som du kan använda på resor. Kortet har dessutom förmånliga försäkringar som gör det enkelt att resa utan oro.

FAQ om Marginalen Traveller

Vad kan jag använda mina poäng till?
Med marginalen kan du använda dina poäng till att boka hotell, flygresa eller annan reserelaterad upplevelse.

Går det att ansöka om ett extra kort?
Ja det går att ansöka om ett extrakort till en familjemedlem över 18 år helt utan extra kostnad.

Vad är det för ansökningskrav till Marginalen Traveller?
Ansöknings kraven för marginalen Traveller är att du är 20 år gammal och bor i sverige med en inkomst på minst 10 000 kr/mån.

Alla omdömen

Det finns inte omdömen än. Bli den första att lämna ett omdöme.

Marginalen Traveller

3.5 av 5
Till ansökan