https://hittakreditkortet.se/wp-content/uploads/2022/07/hero_tmp_blur-scaled.webp

Bästa kreditkortet för resor

Ett resekort är ett kreditkort med främsta fördelar för dig som reser mycket och då har för avsikt att betala med ett kreditkort. Här har du möjlighet att tjäna in bonuspoäng och ta del av förmåner som lounge access på flygplatsen, fast track i säkerhetskontrollen och rabatter på flyg och hotell världen över.

Nedan presenterar vi de bästa kreditkorten för resan.

Bäst resekort 2024

Bank Norwegian

Norwegian kreditkort kommer med många fördelar i form av bonus och rabatter under resan. De har även ett mycket generöst bonussystem. Vidare ingår även reseförsäkring och avbeställningsskydd. Utöver det så får du även 45 dagars räntefri kredit utan kostnad.

Till ansökan
Re:member Flex

Årsavgift0 kr

Ränta9,74% - 28,74%

Re:member flex är ett utmärkt resekort med heltäckande reseförsäkring, avbeställningsskydd och många andra reseförmåner. Kreditkortet har dessutom ingen årsavgift och är (enligt oss) det bästa kreditkortet på marknaden sett till alla fördelar och kategorier sammantaget.

Räkneexempel: Effektiv ränta 21,55 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2024-01-01).

KreditgränsUpp till 120 000 kr
Räntefria dagarUpp till 56 dagar
Marginalen Traveller

Årsavgift0 kr

Ränta16,90 %

Med Marginalen Traveller samlar du poäng på alla dina köp, poäng som du sedan kan omvandla till resor, upplevelser och mycket mer. Bäst av allt är dock alla de försäkringar som ingår med kortet och som ser till att du kan resa med stor säkerhet och skydd oavsett vad som händer.

Kreditgräns100 000 kr
Räntefria dagar50 dagar